Sweet o Salti
Sweet O Salti är en matstudio där kockar och matintresserade kan träffas och utveckla idéer och koncept kring maträtter. De erbjuder även catering av hemlagad Palestinsk mat. Är en pop-up lunchkrog med take-away.

En snabb omställning behövdes då vi alla drabbades av Covid-19. Så vi gjorde om denna lokal till en matstudio som går på högvarv nu med catering. Vi valde att använda oss av trä och glada färger med inspirerande inslag från kryddor, musik, mat och Palestinsk konst. Matstudion är nu en hemtrevlig miljö för matevent av olika slag. Vi valde att behålla golvet och viss inredning med tanke på återbruk, miljö och plånbok. Resten av inredningen är specialdesignad för att passa inredningskonceptet och tillverkad i fabrik utan onödiga mellanhänder.
Kort fakta
  • Kundnamn Sweet o Salti
  • Adress Birger Jarlsgatan 99, Stockholm
  • Uppdrag Inredningskoncept, specialdesign, arkitektritningar, inköp, leverans.
  • Yta ca 30kvm
Jag är så glad över att allt gick så otroligt fort och smidigt. Jag fick se en 3D skiss och materialprover precis såsom jag ville ha det och hade tänkt mig, kändes som om Annette kunde läsa mina tankar...Jag är väldigt nöjd med allt och det ska bli roligt att få ta detta koncept nu till nästa nivå.
Walaa Tebakhi
Ägare, Sweet O Salti