Om Sahlin Inredningsarkitekter

Vi är det mindre kontoret med snabba beslutsvägar och stora resurser. Vi arbetar ytterst engagerat och i nära samverkan med våra kunder.

Vi härmas inte. Vi hittar inte bara på, utan våra lösningar baseras på olika anpassade förstudier, intervjuer och analyser utifrån en inre och yttre miljö i ständig förändring. Det är så magin skapas för just ditt hållbara och lyckade projekt, vare sig det är ditt privata hem eller din verksamhet.

 

1
GRUNDARE
Sahlin Inredningsarkitekter startades och drivs av Inredningsarkitekten Annette Sahlin. MIA/ASID. Hon har varit verksam inredningsarkitekt sedan 1999, först i Kalifornien och sedan i Sverige från 2003.

Hennes brinnande intresse för inredning och arkitektur har hon ärvt från sin omtalade släkting; Arkitekten Bernt Sahlin, verksam arkitekt i Stockholm under 50- till 90-talet.

Hon är utbildad Inredningsarkitekt i Kalifornien med inriktning Inredningsarkitektur, Interior Design och möbelformgivning.

I Kalifornien är utbildningen även kommersiellt inriktad med avsikten att inredningen ska stötta affären och spegla varumärket, vilket är grunden i Sahlin Inredningsarkitekters affärsidé.
2
KONTORET
Vi delar kontor med Ross Arkitektur och design i härliga Drottningholm. Vi är 8st kollegor på kontoret som består av arkitekter, inredningsarkitekter, ljusdesigners, grafiska formgivare och byggnadsingenjörer.

Mycket kompetens och erfarenhet finns under ett och samma tak och självklart pågår det utbyten och samarbeten i både upphandlingar och projekt.

Utöver det är det en väldigt kreativ och trevlig miljö.

3
VI VÄRNAR OM MILJÖN
Vi tar miljöpåverkan, hållbarhet och jämställdhet på stort allvar och utgår därför från rådande lagstiftning och normer. Vi arbetar främst med leverantörer och samarbetspartners som delar våra värderingar. Vår produktion av arkitektritad inredning sker givetvis i Sverige.

Genom att rekommendera samt upphandla produkter och tjänster med minimal miljöpåverkan kan vi ge dig som kund den bästa lösningen ur alla hänseenden. Vi arbetar gärna med återbruk och har inarbetade planer för det.