OM ANNETTE SAHLIN

Sahlin Inredningsarkitekter ägs och drivs av Annette Sahlin. Hon är utbildad i Kalifornien och har en master in interior architecture and design. Hon arbetade på prisbelönta arkitektkontor i några år men flyttade sedan hem till Sverige 2002 och startade företaget 2003. Hon har specialiserat sig på möbelformgivning och inredningskoncept av kommersiella miljöer, samt bostadsarkitektur och inredning av privata hem. Hennes projekt är kända för att sticka ut med en god formgivning och rätt färgsättning för miljön som skall inredas. Hon jobbar även som projekterande arkitekt och etablerar inredningskoncept över hela världen. 

ARKITEKTSTUDION

Vi är arkitekter, inredningsarkitekter, designers och projektledare med ett stort driv och engagemang. Vi arbetar ytterst engagerat och i nära samverkan med våra kunder. Vi har projekt över hela Sverige och även globalt till kedjor. 

HELHETSLÖSNINGAR

Under många år har vi arbetat med helhetslösningar, vilket innebär att vi ritar, hjälper till med inköp och leveranser utan onödiga mellanhänder. Vårt nätverk av leverantörer, fabriker och hantverkare är stort och gediget. 

Vår förmåga att leverera till rätt pris och i tid har skapat långsiktiga relationer. 
värdegrund
Vi tar miljöpåverkan, hållbarhet och jämställdhet på stort allvar och utgår därför från rådande lagstiftning och normer. Vi arbetar främst med leverantörer och samarbetspartners som delar våra värderingar.