Om Sahlin Inredningsarkitekter

Vi arbetar ytterst engagerat och i nära samverkan med våra kunder.

Våra lösningar baseras på olika anpassade förstudier, intervjuer och analyser utifrån en inre och yttre miljö i ständig förändring. Det är så magin skapas för just ditt hållbara och lyckade projekt, vare sig det är ditt privata hem eller din verksamhet. Vår strävan är att du ska bli mer än nöjd!

 

1
KONTORET/SHOWROOM
Vi har projekt över hela Sverige och även globalt till kedjor. Vårt kontor/showroom finns i Jungfrusunds sjöstad på Ekerö. Här flödar kreativiteten i den natursköna miljön.

I vårt showroom finns det mycket olika materialval att välja på, både för privat, kommersiell och offentlig miljö.

Vi ritar i Archicad så du ser ditt projekt i 3D tillsammans med materialproverna och tygerna.

Hjärtligt välkomna att boka ert besök!

Tel. 070-307 77 42.
Mail. info@sahlinarkitekter.se
2
GRUNDARE
Sahlin Inredningsarkitekter startades och drivs av Inredningsarkitekten Annette Sahlin. MIA/ASID. Hon har varit verksam inredningsarkitekt sedan 1999, först i Kalifornien och sedan i Sverige från 2003.

Hennes brinnande intresse för inredning och arkitektur har hon ärvt från sin omtalade släkting; Arkitekten Bernt Sahlin, verksam arkitekt i Stockholm under 50- till 90-talet.

Hon är utbildad Inredningsarkitekt i Kalifornien med inriktning Inredningsarkitektur, Interior Design och möbelformgivning.

I Kalifornien är utbildningen även kommersiellt inriktad med avsikten att inredningen ska stötta affären och spegla varumärket, vilket är grunden i Sahlin Inredningsarkitekters affärsidé.
3
VI VÄRNAR OM MILJÖN
Vi tar miljöpåverkan, hållbarhet och jämställdhet på stort allvar och utgår därför från rådande lagstiftning och normer. Vi arbetar främst med leverantörer och samarbetspartners som delar våra värderingar. Vår produktion av arkitektritad inredning sker givetvis i Sverige.

Genom att rekommendera samt upphandla produkter och tjänster med minimal miljöpåverkan kan vi ge dig som kund den bästa lösningen ur alla hänseenden. Vi arbetar gärna med återbruk och har inarbetade planer för det.