OM ANNETTE SAHLIN

Sahlin Inredningsarkitekter ägs och drivs av Annette Sahlin. Hon har specialiserat sig på möbelformgivning och inredningskoncept av kommersiella miljöer, samt bostadsarkitektur och inredning av privata hem. Hon är utbildad i USA där hon startade sitt första företag 1999 och sedan i Sverige 2003. Hennes projekt är kända för att sticka ut med en god formgivning och rätt färgsättning för miljön som skall inredas. Hon jobbar som projekterande Arkitekt och etablerar inredningskoncept över hela världen. Just nu med Triumph MC.

ARKITEKTSTUDION

Vi är arkitekter, inredningsarkitekter, designers och projektledare med ett stort driv och engagemang. Vi arbetar ytterst engagerat och i nära samverkan med våra kunder. Vi har projekt över hela Sverige och även globalt till kedjor. 

HELHETSLÖSNINGAR

Under många år har vi arbetat med helhetslösningar, vilket innebär att vi ritar, hjälper till med inköp och leveranser utan onödiga mellanhänder. Vårt nätverk av leverantörer, fabriker och hantverkare är stort och gediget. 

Vår förmåga att leverera till rätt pris och i tid har skapat långsiktiga relationer. 
värdegrund
Vi tar miljöpåverkan, hållbarhet och jämställdhet på stort allvar och utgår därför från rådande lagstiftning och normer. Vi arbetar främst med leverantörer och samarbetspartners som delar våra värderingar. 

Medarbetare

Annette Sahlin

Grundare, Inredningsarkitekt MIA/ASID

[email protected]

Carolinne Melo

Arkitekt

[email protected]

Paula Jääskeläinen

Auktoriserad Areamätare, CAD-ritare

[email protected]

Shannelle Sahlin

Designer

[email protected]

Lea Ahonen

Auktoriserad Redovisningskonsult

[email protected]