Privata hem

Hos oss är du i trygga händer. Annette Sahlin har inrett många privata miljöer och visningshus först i USA 1999-2002 och i Sverige sedan 2003. Hon har medverkar i flertalet prisbelönta projekt.

Vi ritar planlösningar och inreder efter din budget och dina behov. Du får en moodboard, alla nödvändiga planlösningar och 3D ritningar av miljön som skall inredas tillsammans med en inredningsspecifikation.

Vi utför arkitektritningar för till- och ombyggnad samt bistår med planlösningar och rumsbeskrivningar. Vidare hjälper vi gärna till med bygglovsritningar och ansökan om bygglov. Vi projektleder även din renovering om du så önskar.

1
INTERIÖR DESIGN
Vi skapar miljöer som man längtar till!

Vilken stil vill du/ni ha? Vilka behov har ni i er familj? Hur ser ert flöde ut från dag till dag? Ja, frågorna är många men vi anser dem som nödvändiga innan vi sätter igång med vårt förslag på interiör design för att säkerställa bästa resultat för dina/era behov.

Många val skall göras på färgsättning, material, inredning och belysning. Ni kanske även behöver något som skall platsbyggas.

Vi är inte knutna till någon leverantör utan kan agera fritt globalt.
Hos oss får du ett inredningsförslag samt shoppinglista. Antingen kan våra kunder handla in inredning och belysning själva eller så erbjuds kunderna att handla via oss, och därmed ta del av våra rabatter hos leverantörerna. För att ta del av det senaste på marknaden, besöker vi gärna våra leverantörers showrooms tillsammans med våra kunder, vilket är mycket uppskattat.

Vi prioriterar att arbeta i ett effektivt men behagligt tempo utefter din tidsplan, utan försäljningspress eller stress på dig som kund.
2
KÖKSPLANERING
Att göra om sitt kök är en stor investering, så det gäller att man verkligen tänker till hur man vill ha det och vad som kommer att fungera i praktiken.

Vill du ha ett öppet kök eller ett arbetskök? Valen av material är otroligt många i dag och skall tänkas igenom noga. Vilken stil, färg, form, känsla, finess och funktion vill du ha?

Att planera layouten så man får ett praktiskt kök med placering av kyl/frys, spis och diskmaskin samt rätt inredning i skåpen för just dina behov är viktigt. Vi hjälper dig med allt genom att ställa rätt frågor och tar sedan fram smarta lösningar som vi presenterar i 3D skisser, allt efter din budget och dina behov.
3
BADRUMSRENOVERING
Badrummet ska vara funktionellt, trivsamt och avkopplande. Ett tips är att börja med ytskikten. Vill du ha kakel eller våtrumstapet på väggarna? Klinkers eller våtrumsmatta? Golvvärme? Det är även enormt viktigt att det blir tätt överallt, för att undvika vattenskador.

I samklang med ytskikten bestämmer vi sedan inredningen såsom; badkar och/eller dusch, tvättställ och toalett. Planlösningen skall även innehålla bra svängrum för trivsel.

Dessutom skall en smidig städning och rengöring kunna utföras utan att det är för trångt. För att få bort fukt kan man även installera en fläkt i anslutning till ventilen i badrummet.

Vi projektleder även din renovering om du så önskar samt använder oss bara av auktoriserade VVS-installatörer och av elektriker med behörighet.