Privata hem

Vi hjälper dig med att inreda din miljö genom att ställa rätt frågor och tar sedan fram smarta lösningar efter din budget och dina behov. Du får en moodboard, alla nödvändiga planlösningar och 3D ritningar av miljön som skall inredas tillsammans med en inredningsspecifikation.

Vi utför arkitektritningar för till- och ombyggnad samt bistår med planlösningar och rumsbeskrivningar. Vidare hjälper vi gärna till med bygglovsritningar och ansökan om bygglov. Vi projektleder även din renovering om du så önskar.

Välkommen att höra av dig här för ett förutsättningslöst möte i person eller digitalt.

1
INTERIÖR DESIGN
Vi skapar miljöer som man längtar till!

Vilken stil vill du/ni ha? Vilka behov har ni i er familj? Hur ser ert flöde ut från dag till dag? Ja, frågorna är många men vi anser dem som nödvändiga innan vi sätter igång med vårt förslag på interiör design för att säkerställa bästa resultat för dina/era behov.

Många val skall göras på färgsättning, material, inredning och belysning. Ni kanske även behöver något som skall platsbyggas.

Vi är inte knutna till någon leverantör utan kan agera fritt globalt.
Hos oss får du ett inredningsförslag samt shoppinglista.

Då vi valt att inte ha butik prioriterar vi att arbeta i ett effektivt men behagligt tempo utefter din tidsplan utan försäljnings- press eller stress på dig som kund.
2
KÖKSPLANERING
Att göra om sitt kök är en stor investering, så det gäller att man verkligen tänker till hur man vill ha det och vad som kommer att fungera i praktiken.

Vill du ett öppet kök eller ett arbetskök? Valen av material är otroligt många i dag och skall tänkas igenom noga. Vilken stil, färg, form, känsla, finess och funktion vill du ha?

Att planera layouten så man får ett praktiskt kök med placering av kyl/frys, spis och diskmaskin samt rätt inredning i skåpen för just dina behov är viktigt. Vi hjälper dig med allt genom att ställa rätt frågor och tar sedan fram smarta lösningar som vi presenterar i 3D skisser, allt efter din budget och dina behov.
3
BADRUMSRENOVERING
Badrummet ska vara funktionellt, trivsamt och avkopplande. Eter tips är att börja med ytskikten. Vill du ha kakel eller våtrumstapet på väggarna? Klinkers eller våtrumsmatta? Golvvärme? Det är även enormt viktigt att det blir tätt överallt, för att undvika vattenskador.

I samklang med ytskikten bestämmer vi sedan inredningen såsom; badkar och/eller dusch, tvättställ och toalett. Planlösningen skall även innehålla bra svängrum för trivsel.

Dessutom skall en smidig städning och rengöring kunna utföras utan att det är för trångt. För att få bort fukt kan man även installera en fläkt i anslutning till ventilen i badrummet.

Vi projektleder även din renovering om du så önskar samt använder oss bara av auktoriserade VVS-installatörer och av elektriker med behörighet.

Nöjda kunder

Karlskoga Bostäder
Planlösningar/arkitekthandlingar och inredning till Senior Boende.

Snapp Arkitekter
Samarbete angående om- & tillbyggnader.

Värsås Villan
Arkitektritningar, konsultationer till privat personer.

Örebro Bostäder
Arkitektjänster, planlösningar, inredning för Showroom, visningslägenheter.

Familjen Adino. Stockholm
Design/inredning och totalrenovering av badrum.

Familjen Eriksson. Sollentuna
Design/inredning och totalrenovering av tvättstuga och badrum.

Familjen. Ericsson. Stockholm
Design/inredning och totalrenovering av kök och sovrum i lägenheten.

Familjen. Köster. Palma, Mallorca
Färgsättning av fasad. Design/inredning och totalrenovering av Townhouse.

Fam. Nilsson. Örebro
Nya ytskikt, golv, kök, badrum och inredning av ny bostad/nybygge.

Fam. Settergren. Stockholm
Design/inredning och totalrenovering av lägenhet till sekelskiftestil.

Fam. Sundberg. Tyresö
Ny planlösning, inför totalrenovering av kök och badrum.

Fam. Wingborg. Stockholm
Ny trappa, planlösning för etagelägenhet.

Fam. Östmyren. Örebro
Design/inredning, kök och badrum, totalrenovering av lägenhet