Privata hem

Vi hjälper dig med att inreda din miljö genom att ställa rätt frågor och tar sedan fram smarta lösningar efter din budget och dina behov. Du får en moodboard, alla nödvändiga planlösningar och 3D ritningar av miljön som skall inredas tillsammans med en inredningsspecifikation.

Vi utför arkitektritningar för till- och ombyggnad samt bistår med planlösningar och rumsbeskrivningar. Vidare hjälper vi gärna till med bygglovsritningar och ansökan om bygglov. Vi projektleder även din renovering om du så önskar.

1
INTERIÖR DESIGN
Vi skapar miljöer som man längtar till!

Vilken stil vill du/ni ha? Vilka behov har ni i er familj? Hur ser ert flöde ut från dag till dag? Ja, frågorna är många men vi anser dem som nödvändiga innan vi sätter igång med vårt förslag på interiör design för att säkerställa bästa resultat för dina/era behov.

Många val skall göras på färgsättning, material, inredning och belysning. Ni kanske även behöver något som skall platsbyggas.

Vi är inte knutna till någon leverantör utan kan agera fritt globalt.
Hos oss får du ett inredningsförslag samt shoppinglista. Antingen kan våra kunder handla in inredning och belysning själva eller så erbjuds kunderna att handla via oss, och därmed ta del av våra rabatter hos leverantörerna. För att ta del av det senaste på marknaden, besöker vi gärna våra leverantörers showrooms tillsammans med våra kunder, vilket är mycket uppskattat.

Vi prioriterar att arbeta i ett effektivt men behagligt tempo utefter din tidsplan, utan försäljningspress eller stress på dig som kund.
2
KÖKSPLANERING
Att göra om sitt kök är en stor investering, så det gäller att man verkligen tänker till hur man vill ha det och vad som kommer att fungera i praktiken.

Vill du ha ett öppet kök eller ett arbetskök? Valen av material är otroligt många i dag och skall tänkas igenom noga. Vilken stil, färg, form, känsla, finess och funktion vill du ha?

Att planera layouten så man får ett praktiskt kök med placering av kyl/frys, spis och diskmaskin samt rätt inredning i skåpen för just dina behov är viktigt. Vi hjälper dig med allt genom att ställa rätt frågor och tar sedan fram smarta lösningar som vi presenterar i 3D skisser, allt efter din budget och dina behov.
3
BADRUMSRENOVERING
Badrummet ska vara funktionellt, trivsamt och avkopplande. Ett tips är att börja med ytskikten. Vill du ha kakel eller våtrumstapet på väggarna? Klinkers eller våtrumsmatta? Golvvärme? Det är även enormt viktigt att det blir tätt överallt, för att undvika vattenskador.

I samklang med ytskikten bestämmer vi sedan inredningen såsom; badkar och/eller dusch, tvättställ och toalett. Planlösningen skall även innehålla bra svängrum för trivsel.

Dessutom skall en smidig städning och rengöring kunna utföras utan att det är för trångt. För att få bort fukt kan man även installera en fläkt i anslutning till ventilen i badrummet.

Vi projektleder även din renovering om du så önskar samt använder oss bara av auktoriserade VVS-installatörer och av elektriker med behörighet.

REFERENSLISTA

Här presenteras några referenser och korta beskrivningar på uppdrag som vi utfört. Bilder finns under projekt menyn.
Familjen Haugland, Sköndal
En mera funktionell planlösning av övervåningen, där kontor, gästrum, förråd och av ett allrum, där mycket olika funktioner skulle samsas. Arkitekthandlingar utfördes inför ombyggnationen.
Familjen Bjerkander
Arkitektritningar och 3D skisser av en ny planlösning för entré, sovrum och kontor/gästrum. Hallen/entrén var väldigt mörk i denna fantastiska lägenhet med utsikt över djurgården och dess vatten, så vi ritade ett glasparti så man såg utsikten från entrén.
Familjen Hörnstedt, Österåker.
Arkitektritningar inför totalrenovering av undervåningen i huset. Ny öppen planlösning inför nytt kök. Ny smart garderobsförvaring i hallen och under trappan.
Familjen Ahonen, Karlskoga.
Arkitektritningar och skisser i 3D inför nybyggnation av ett nytt fritidshus.
Familjen Lundin, Hässelby Villastad.
Arkitektritningar/ny planlösning inför totalrenoveringa av huset. lägenheten.
Familjen Frölund/Dahlin, Saltsjö-boo, Nacka.
Arkitektritningar/ny planlösning inför totalrenoveringa av hela lägenheten. Design av samtliga ytskikt, nytt kök, nytt badrum, nya möbler, inredning och belysning.
Familjen Jansson, Stockholm.
Planlösning inför ett nytt rum. En 3:a som behövde bli en 4:a.
Familjen Gomez, Norrtälje.
Skisser på ny fasad till huset, utbyggnad av verandan samt ny planlösning med ny trappa till vindsvåningen.
Herr Settergren, Stockholm.
Arkitektritningar, design/inredning och totalrenovering av hela lägenheten. Design av samtliga ytskikt. Nytt kök och badrum i sekelskiftesstil. Nya möbler, inredning och belysning.
Familjen Sundberg, Tyresö
Ny planlösning, inför totalrenovering av kök och badrum.
Karlskoga Bostäder
Planlösningar/arkitekthandlingar och inredning till Senior Boende.
Värsås Villan
Arkitektritningar, konsultationer till privat personer.
Örebro Bostäder
Arkitektritningar, planlösningar, inredning för Showroom, visningslägenheter.
Familjen Adino, Stockholm.
Design/inredning och totalrenovering av badrum.
Familjen Eriksson, Sollentuna.
Design/inredning och totalrenovering av tvättstuga och badrum.
Familjen Ericsson, Stockholm.
Design/inredning och totalrenovering av kök och sovrum i lägenheten.
Familjen Köster, Palma Mallorca.
Färgsättning av fasad. Design/inredning och totalrenovering av Townhouse.
Familjen Nilsson, Örebro.
Nya ytskikt, golv, kök, badrum och inredning av ny bostad/nybygge.
Familjen Wingborg, Stockholm.
Ny trappa, planlösning för etagelägenhet. 3 ord om oss från vår kund: Flexibelt, effektivt och lyhörd. Linda Wingborg.
Familjen Östmyren, Örebro.
Design/inredning, kök och badrum, totalrenovering av lägenhet. 3 ord om oss från vår kund: Trevlig, så snyggt, supernöjd. Sara Östmyren