vi erbjuder helhetslösningar

KONTORSINREDNING

Vi inreder arbetsplatser som man vill gå till! 
Inredning som får dig att trivas och prestera på topp.

För att skapa en trivsam och inspirerande arbetsmiljö genom inredning utför vi förstudier och workshops med våra kunder.

Våra projekt kan handla om att göra om till ett aktivitetsbaserat kontor eller optimera planlösningen för ett flexkontor. Det kan även vara så att man bara behöver lite ny inredningen eller en uppfräschning. 

Vi kan även hjälpa till med inköp, leverans, montering och ombyggnation.

RESTAURANGKONCEPT

Café och restauranger där man gärna blir stammis!

Ett café- eller restaurangbesök handlar främst om god mat, men också om upplevelse och umgänge i en trivsam miljö. När vi inreder dessa miljöer tar vi noga hänsyn till material som klarar högt slitage.

Vi utgår från kundernas idé, specifika krav och behov för att skapa en attraktiv, praktisk miljö med en bra planlösning som tilltalar både gäster, personal och myndigheter. Vi har mångårig erfarenhet av inredningskoncept till såväl kedjor som fristående restauranger.

Vårt nätverk av leverantörer inom branschen är stort, med bra priser och säkra leveranser.

BUTIKSKONCEPT

Vi ritar butiker där lönsamheten ökar.
Behöver din butik eller butikskedja ett nytt koncept, vidareutveckling av nuvarande koncept eller ett produktställ?

Vi är medvetna om att varje bransch och lokal är unik. Beteenden och behov varierar, så vi genomför analyser för att förstå kärnan i verksamheten. Därifrån skapar eller utvecklar vi vinnande inredningskoncept som stärker varumärket och ökar lönsamheten. Vårt arbete inkluderar 3D-visualisering av butiken för att tydligt visa hur flödet samspelar med inredningskonceptet och branding.

Vi har ritat butiker sedan 2003 och etablerat butiker globalt.

HOTELLINREDNING

Vi inreder hotell som man gärna återvänder till!
Med utgångspunkt i ditt hotellkoncept och gästernas behov skapar vi en stämning med rätt ljud, ljus och inredning.

Vårt fokus när vi inreder hotellrum ligger på att täcka alla tänkbara behov på en minimal yta. Man måste trivas på rummet, det ska ha genomtänkta funktioner samt tekniska lösningar som ger gästen en möjlighet att arbeta, umgås eller bara njuta.

Vår erfarenhet innefattar inredning av hotellmiljöer, inklusive både mindre fristående hotell och större hotellkedjor.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR

Vi utformar lärmiljöer som gör det roligt att lära sig.

Den viktiga verksamheten måste fungera på alla plan för både barn och personal.

Vi inreder för att väcka lärandelusten genom olika pedagogiska idéer som förskolan har. För att uppnå en trivsam och lärorik miljö, skapar vi och inreder med roliga och flexibla förskolemöbler, med bra smart förvaring och med praktiska stimulerande arbetsytor.

Med barnens behov i fokus inreder vi med färg och form som anpassas efter pedagogiken och miljön. Inredningen designas efter barnens storlek och ändamål. Det ska även vara lätt att göra rätt med ordning och reda för barnen.

Specialinredning

Ibland kanske man vill ha något extra.

Det kan vara en platsbyggd bänk, hallförvaring, en receptionsdisk, någon köksinredning,  byrå, stol eller något annat.

Det hjälper vi gärna till med att rita upp och producera i “våra fabriker” som finns i Småland och i Närke. De är certifierade enligt ISO14001. Certifieringen innebär att alla funktioner inom företaget arbetar för att minska miljöpåverkan.

Vi tar miljön på stort alvar och tar vårt ansvar vid val av samtliga leverantörer.  

Våra hantverkare kan sedan  hjälpa till med installationen av din nya inredning. 

Vid frågor, funderingar och för offert är du välkommen att kontakta Annette Sahlin på 070-307 77 42 eller [email protected]