Starlab Publishing & Studios
En ny planlösning behövdes för att göra om detta kontor till en funktionell musikstudio med rum för låtskrivare och producenter samt kök och samlingsrum. Arkitektritningar avseende planlösning för ombyggnation och ett special projekt för ett sångbås. Med förstudie, intervju och analys som underlag kunde en ny planlösning ritas enligt behov och önskemål. Inredningen anpassades i material, design och funktion för att skapa ett trivsamt koncept för musiker och artister att skapa i och för speciella tillfällen som workshops osv.
Kort fakta
  • Kundnamn Starlab Publishing & Studios
  • Adress Gröndalsvägen 34, Stockholm
  • Uppdrag Inredning och planlösning till en musikstudion
  • Tjänster Inredning och ombyggnation
  • År 2012
  • Area 160kvm
Om Starlab Publishing & Studios
Starlab Publishing är ett musikbolag med kompetens för allt inom ljudproduktion (webb, radio, film, reklam, ljudloggor och ljuddesign till bl.a butiker). Deras stora produktionshus består av producenter, låtskrivare, designers, stylister, fotografer och videoskapare. Det ger dem möjlighet att producera alla olika typer av musik och ljud. Som musikbolag kan de också ta fram en helt ny artist och få ut musiken eller soundtracket i flera kanaler som t.ex Spotify och iTunes. Deras medarbetare har stor erfarenhet av reklam-, film- och tv-produktioner även internationellt.
”I vår bransch är det viktigt att miljö och funktionalitet är optimal för att kunna prestera på topp. Planlösningarna bidrog till att budget och tidsram kunde hållas, samarbetet var en hit.”
Peter Sahlin
Grundare och A&R för Starlab Publishing och Starlab Studios.