Saya Sushi
Saya Sushi finns sedan tidigare på Linnégatan och ville nu utöka med en andra restaurang vid Hötorget i Stockholm.
Efter våra förstudier tog vi fram ett inredningskoncept anpassat för Saya Sushis kundkrets och området kring Hötorget.

En eklektisk lite lyxig modern stil togs fram. Saya Sushi bjuder nu på en avslappnad mysig lounge-miljö med inslag från Asien såsom körsbärsträd, bonsaiträd och belysning i härliga former. Golvet är i ljus ek och likaså borden. Färgskalan går i blått och grönt vilket speglar naturens färger.

All inredningen är specialdesignad för att passa inredningskonceptet. Bardisken, backbar och barbordet är arkitektritat och tillverkat i vår fabrik utan onödiga mellanhänder. Ett noga val av samtliga sittmöbler gjordes, de är av hög kvalité och riktigt sköna. Planlösningen anpassade vi både för större och mindre sällskap samt en barmiljö för skönt häng togs fram.

Kort fakta
  • Kundnamn Saya Sushi
  • Adress Hötorget - Olofsgatan 6, 111 36 Stockholm
  • Uppdrag Inredningskoncept, Specialdesign, Arkitektritningar/handlingar, Totalrenovering
  • Yta 85kvm
Jag är så nöjd med allt som Annette har ritat och gjort för mig. Det är så roligt när mina kunder kommer in och berömmer inredningen så mycket. Det känns jättekul! Vi har flera nya stamkunder och vissa kända ansikten dyker upp, vilket alltid är kul och lite spännande. Jag berättar för alla att det är Annette Sahlin som har inrett och jag kan varmt rekommendera henne.
Tumenzaya Rydlund
Ägare Saya Sushi