UPPDRAG: INREDNINGSKONCEPT AV NY RESTAURANG OCH SPORTBAR.
YTA: 280 kvm
KUND: EMIL HAGLUND
INREDNINGSARKITEKT: ANNETTE SAHLIN

Runby Krog är en lokal restaurang och sportbar i Upplands Väsby. Här bjuds det på en meny med stor omtanke på olika maffiga hamburgare och andra läckra rätter för middagar i härlig atmosfär med familj eller after work med vänner, kall öl och spel som biljard, arcade, shuffleboard och dart.

Inredningen har sköna sittmöbler och är lätta att möblera om för större sällskap. Ett mörkt akustikgolv som är lättstädat och som ger en varm känsla. Sträckmetallen i taket med ljudabsorbenter för en skön akustik. All inredning är specialdesignad för att passa inredningskonceptet. Alla sittmöbler är noga utvalda för att hålla hög kvalitet och komfort.

Jag fick bra service när vi samarbetade. Vi gjorde en totalrenovering av hela lokalen med tillgänglighetsanpassning för RWC. En smidig planlösning för att passa konceptet bra med olika avdelningarna togs fram. Bardiskplaneringen blev också bra. Annette Sahlin är proffsig och dessutom väldigt trevlig.
Emil Haglund
Ägare Rundby Krog.

Totalrenovering utfördes av hela lokalen med en ny planlösning och ny design även av wc och tillgänglighetsanpassning för RWC.
Specialdesignad bardisk och backbar.