Master Bedroom

KUND: SIMON
ADRESS: VÄLLINGBY
UPPDRAG: NY PLANLÖSNING

före

efter

Vi är stolta över att presentera vår nya master bedroom, som är designad för att möta våra kunders specifika önskemål och behov. Med en öppen planlösning som sträcker sig över en yta på 48,2 kvadratmeter har vi skapat en unik plats för avkoppling, arbete och förvaring.

Den befintliga planlösningen består av fyra sovrum och ett badrum. Efter att ha lyssnat på våra kunders önskemål om att kombinera barnens sovrum med sitt eget och flytta barnens sovrum till källarplan, skapade vi en stor master bedroom med walk-in-closet och arbetshörn. Nu kan våra kunder njuta av en större och mer funktionell plats, där de kan koppla av och arbeta.

Sängen är det centrala elementet i rummet, där våra kunder kan njuta av en god natts sömn. Vi har också inkluderat en liten arbetsplats som möjliggör för våra kunder att arbeta hemifrån när det behövs. Badrummet har en rymlig dusch, badkar och två handfat, så att våra kunder kan njuta av bekvämligheter och lyx.

En av höjdpunkterna i rummet är walk-in-closet som är tillräckligt stor för att rymma alla våra kunders kläder och tillbehör. Vi har också placerat klädkammaren bort från fönster för att ge våra kunder mer integritet och bevara rummets öppna planlösning.

Vi har lagt ner mycket omsorg och uppmärksamhet på detaljer i designen för att säkerställa att den möter våra kunders behov och önskemål. Den kommer att bli en plats där de kan koppla av och njuta av livet på ett bekvämt och funktionellt sätt.

Loungen har utrymme för två fåtöljer där våra kunder kan koppla av och läsa en bok eller ta en kopp kaffe. Detta är ett extra utrymme som vi har lagt till för att säkerställa att våra kunder har allt de behöver för att kunna njuta av sin nya rumm fullt ut.

Vi hoppas att du älskar den lika mycket som vi gör.