Köksdesign - Sekelskifte

KUND: Caspar Settergren
ADRESS: Åsögatan, Stockholm
UPPDRAG: Köksdesign i sekelskiftesstil och totalrenovering.
KÖKSLEVERANTÖR: Marbodal§

Drömmen om att få sitt kök och hela lägenheten tillbaka till sekelskiftet var vår kunds önskemål. Så med en noga förstudie gällande stil för sekelskiftet, fastighetens byggår och gällande byggnadsvård i åtanke påbörjade vi vårt uppdrag för en helt ny design och totalrenovering av hela lägenheten.

Här ser man köket som även fick en mycket bättre layout, helt nya vitvaror och med Marbodal som köksleverantör. Victora klinkers på golvet som tar oss till baka till sekelskiftet och vitt fasat kakel ovanför diskbänken med löparförband. Marmorbänk för kaffehörnan och tidstypiska skålhandtag. El-uttagen och strömbrytarna är även dessa i stil med sekelskiftet. Belysningen är från Svenskt Tenn.

Det kändes tryggt och bra att anlita Inredningsarkitekten Annette. Först gjordes en intervju för att få fram våra önskemål med speciella behov inför totalrenoveringen. Hon bollade sina idéer och förstudier om sekelskiftet så allt skulle gå enligt våra önskemål, sedan presenterades allt på en riktigt tydligt och fint sätt så vi viste exakt hur det skulle bli. Jag kan varmt rekommendera Annette Sahlin.
Caspar Settergren

3D skisser så kunden ser hur vi har tänkt oss med layout, materialval och vitvaror av köket.