KUND: Haga Nova Blommor
ADRESS: Norra Stationsgata, Stockholm
UPPDRAG: Inredningskoncept. Projektledning inför tillverkning, inköp och leverans av butiksinredning.  Arkitektritningar inför ombyggnation.
AREA: 250kvm fördelat på 2 våningar
 

Vi fick uppdraget att göra ett nytt inredningskoncept. Efter våra förstudier bestämde vi oss för att blomsterbutiken skulle vara mera än en “vanlig blomsteraffär”.  Hos Haga Nova Blommor kan du boka tid för speciella tillfällen såsom bröllop, begravningar, födelsedager m.m. Inredningen är specialdesignad/arkitektritad och vi bistod även med upphandling/tillverkning av den nya konceptinredningen.

Planlösningen har ett bra flöde för försäljning med olika grupperingar. En kassa med generösa arbetsytor är placerad vid entrén för bättre välkomnande av kunder. Även ett kylrum på 30kvm byggdes för färska blommor som kunder kan välja bland.

Inredningskonceptet har raka liner för att framhäva blommorna och föremålen. Äkta ekgolv valdes för en varm och gedigen känsla. Svartinredning med mässingsinslag används för att utstråla och framhäva lite glamour samt att det kontrasterar bra mot de färgglada blommorna.