dETAILSTORE
Ett helt nytt inredningskoncept togs fram med specialdesignade tapeter, formgivning av samtlig inredning, ny belysning, och fasadskyltar. En ny planlösning för ett bättre flöde i butiken med mer försäljningsyta skapades. Det nya inredningskoncept resulterade i ett bättre butiksflöde och trivsammare arbetsmiljö. Inredningen anpassades i material, design och funktion för att skapa en mer inbjudande butik som inspirerar till köplust.
Kort fakta
  • Kundnamn dETAILSTORE
  • Adress Nacka
  • Uppdrag Att skapa ett nytt inredningskoncept och grafisk identitet för smyckesbutik. En totalrenovering av lokalen utfördes.
Om dETAILSTORE
dETAILSTORE har ett brett utbud av exklusiva smycken, solglasögon, modeklockor samt inredningsdetaljer. Hos dem hittar du starka, internationella varumärken liksom handplockade kollektioner. Hitta dina favoriter bland kända varumärken som DKNY, Skagen, Diesel, Dyberg/Kern, Edblad, Guess, Rebecca, Pilgrim, Thomas Sabo, Fossil, Blomdahl, Lisbeth Dahl, Snö of Sweden och många fler.
"Annette förstod exakt vilken atmosfär och mysfaktor jag ville ha i butiken. Den har nu ett väldigt bra flöde och försäljningen ökar med den nya inredningen."
Boose Östmyren
Grundare av dETAILSTORE