Blomsteravenyn
Vi fick uppdraget att göra ett nytt inredningskoncept till ett flertal blomsterbutiker. Efter våra förstudier bestämde vi oss för att de skulle vara luftiga och andas lite lyx.
Blomsteravenyn är en trendig och välfylld butik med säsongens noga utvalda blommor av bästa kvalité.
Via Euroflorist och Interflora levererar de blommor över hela Storstockholm samt förmedlar blommor över hela världen.
Kort fakta
  • Kundnamn Blomsteravenyn
  • Adress Solna Torg 13, 171 45 Solna
  • Uppdrag Interiördesign och tillverkning
  • Area 58 kvm
Blomsterkyl
I denna butik möts man av ett hav av färska blommor genom den höga blomsterkylen. Personalen är väldigt kunnig och hjälper gärna till med allt typer av blomster arrangemang till olika tillställningar.
Butiksinredning
Inredningskonceptet har raka liner för att framhäva blommorna och föremålen. Äkta ekgolv valdes för en varm och gedigen känsla. Svartinredning med mässingsinslag används för att utstråla och framhäva lite glamour samt att det kontrasterar bra mot de färgglada blommorna. Köplust skapas genom att strategiskt framhäva blommorna på inredning i olika nivåer. Den svarta inredningen med guld glimmer är arkitektritad och vi bistod även med tillverkning av den nya konceptinredningen.
Planlösning
Planlösningen har ett bra flöde för försäljning med olika grupperingar. En kassa med generösa arbetsytor är placerad längs bak med en bra överblick över lokalen.