BADRUMSDESIGN - URBANICA

UPPDRAG: DESIGN OCH ARKITEKTRITNINGAR INFÖR TOTALRENOVERING AV KÖK, BADRUM, GÄST WC OCH HALL.
KUND: OVE RYTTER, EKERÖ  
UPPDRAGSANSVARIG ARKITEKT: ANNETTE SAHLIN
MEDVERKANDE ARKITEKT: CAROLINNE MELO

Ett litet badrum fick ett enormt lyft med inbyggd vägghängd wc, rör inbyggda i väggen och med fina lite dyrare materialval. Till kakel och klinkers valde vi Höganäs/Urbanica som är mycket slitstarkt och ett miljövänligt material. Hexagonplattor bakom blandaren och i duschen som en fin detalj.

Fick ett trevligt bemötande, en innovativ byggritning och ett resultat avseende både kök och badrum vilket är till största förnöjsamhet.
Ove Rytter
beställare

Med influenser från både betong och metall kompletterar vi det med svarta beslag och kantlister. Inredningen kommer från Sanova. 

Urbanica är en platta med härlig estetik och spännande mönster. Betongkänslan och dess färgskala ger Urbanica en perfekt blandning av rustik, gammaldags charm och modernitet. Duschväggen, takduschen, belysningen och de andra beslagen i svart förhöjer hela uttrycket. 

I detta lilla badrum var planlösningen tvungen att bli optimal, varenda mm räknades. Handukstorkarna nära till hands och en liten passage in till duschen.

Det grå klinkersgolvet med den beiga kulören på väggen i lilla hallen ger ett fint flöde in till badrummet med samma färgskala.