Alzola Juristbyrå
Alzola är en Spansk Advokatbyrå i Sverige som du kan anlita när du vill köpa och sälja fastigheter i Spanien. De hjälper sina kunder med att bl.a sköta kontakter med spanska myndigheter eller hantera ett arvskifte.

Alzola behövde hjälp med en totalrenovering av deras lokaler. All inredning är specialdesignad med bl.a sköna besöksfåtöljer med smickrande tyg.
Kort fakta
  • Kundnamn Alzola Juristbyrå AB
  • Adress Borgmästargatan 3, 116 29 Stockholm
  • Arkitektuppdrag Förstudier och intervjuer. Inredningskoncept och en totalrenovering av kontorslokal, kök och WC. Från idé till invigning.
  • Area 72 kvm
Inredning
Vi valde att inreda kontoret med varma sobra inslag samt den röda Spanska färgen. Ett trägolv i ek med en skeppsgolv läggning med bred fog valdes för en gemytlig och välkomnande känsla. Ett önskemål var att få ner ljudnivån och att få lite enskildhet. Det löste vi med ljudabsorberande draperier som monterades från golv till tak.
Förvaring efter behov
Nya kontorsmöbler och nya höga förvaringsskåp med skjutdörrar och lås valdes för att dölja alla pärmar och med tanke på sekretess.
Kakel och klinkers
Ett finare passande kakel och klinkers i rött och varm grått monterades i köket och i WC
utrymme.
Kök och konferensrum
Ett nytt pentry installerades i köket som även fungerar som konferensrum. Vi valde raka linjer och varma toner så att allt skulle smälta in fint.