Nyheter

SMEDJAN KÖK & BAR, VÄSTERÅS

Vi har noggrant valt ut material och färger för att skapa en inbjudande och minnesvärd atmosfär. Med specialritade möbler och anpassade lösningar kan vi hjälpa er att ta er restaurang till nästa nivå och skapa en unik upplevelse för era gäster.

kontor
Rosenqvist Fastigheter

Vi hälsar Rosenqvist Fastigheter hjärtligt välkomna som ny kund hos oss! Vi kommer utföra hyresgästanpassningar, färgsättning, inredning mm. Vi är så glada och tacksamma!

triumph

Triumph MC i Bergen, Norge öppnar snart. Tack för fortsatt förtroende. Vi utför 3D visualiseringar, planlösningarna, bygghandlingarna till det nya inredningskonceptet. 

Badrumsdesign

Vill du också se hur ditt badrum kommer bli när du anlitar oss? Vi projekterar och ritar allt i 3D Archicad och Twinmotion. Vi skapar miljöer som man längtar till!

Carolinne

Vi har en spännande nyhet att meddela – Carolinne är vår nya arkitekt och byggprojektör med specialisering inom BIM och erfarenhet av projekt inom olika områden. Med hennes kunskaper i Archicad och 3D-visualiseringar ser vi fram emot att se vad hon kan bidra med till vårt team. Välkommen, Carolinne!

the cave Linnégatan

Ett helt nytt inredningskoncept till en restaurang som vi har skapat öppnar snart.

Ny planlösning

En idealisk plats för avkoppling, arbete och förvaring. Vi har designat den med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att den möter alla våra kunders behov och önskemål.

Badrumsdesign

Till vår kund familjen Eriksson är detta ritat. Det underlättar att göra sina val med hjälp av en 3D-Visualisering och vårt sätt att arbeta.
Boka in en tid med oss inför er badrumsrenovering eller nyproduktion.

it's been 20 years

20 år som verksam i Sverige.  Sedan april 2003 har vi levererat innovativ arkitektur och design till våra kunder.

Gahne

Detta är en intelligent och sofistikerad design som kombinerar funktionalitet och estetik på ett harmoniskt och elegant sätt.

Köksdesign

Vi designar ett nytt kök till en härlig kund på Ekerö. Denna gång har vi valt HTH kök på Odenplan som samarbetspartner. 

Frölund

Det här är första 3D skisserna till Familjen Frölund i Nacka. En helt ny planlösning och placering av köket skapades. En 3:a blev en 4:a dessutom.  Välkommen till oss du med med din köksrenovering!