Modern badrumsdesign
Familjen bodde i en 3:a på 81 kvm som behövde bli en 4:a. En helrenovering behövdes och en öppen planlösning samt ett större badrum, som visas här.

Badrummet fick en modern och mysig känsla med downlight i taket, ledbelysning under kommoden och bakom spegeln. Tvättställsskåpet från Svedbergs har en grafiskt bas med rena linjer och med rand som front.
Ovanpå liggande handfat med engreppsblandare från Tapwell. Den svarta WC har alla tänkbara moderniteter.

Platsbyggda hyllor och skåp samt en inbyggd praktisk hylla i duschen.
Kort fakta
  • KUND Familjen Frölund/Dahlin
  • ADRESS Saltsjö-boo, Nacka
  • UPPDRAG Inredningsdesign och totalrenovering av hela lägenheten.
  • UTFÖRT ARBETE Intervjuer med kunderna för att få fram rätt känsla, funktionella lösningar och speciella behov. Moodboard. 3D skisser. Arkitektritningar inför ombyggnationen. Upphandling, leverans och totalrenovering.