aktuellt hos oss

KONTORSINREDNING

HÀr kommer Triumph MC nya kontor och showroom bli i Sollentuna. Vi inreder det i linje med företagets identitet. Vi utför hyresgÀstanpassningen med en ny planlösning innehÄllande kontorslandskap, konferensrum, utbildningsrum, tyst-/samtalsrum, kök, RWC, WC och lager.

KONTORSINREDNING

Vi hÀlsar Arocell vÀlkomna som ny kund och just nu skissar vi pÄ deras nya inredningskoncept till hela kontoret om 425kvm. 

Arocell flyttar till nÀrliggande nya lokaler i Bromma. HÀr ser ni lounge/fikahörna i matsalen med matchande uppsÀttning för flexplatser i allmÀnna ytor.

Triumph MC, Danmark

Nu ritar vi pÄ nya butiksetableringar i Aalborg Danmark. 
Vi utför 3D visualiseringar, planlösningarna och bygghandlingarna till det nya inredningskonceptet. 

Triumph MC – For the ride! 

PRIVAT HEM

Nytt uppdrag dÀr kunden vill ha en varm och trygg kÀnsla!

Till denna fina kund i Nacka kommer vi inreda med jordnÀra toner vilket skapar den vÀrme och komfort som behövs för detta inredningsprojekt med modern touch. 

ARCHICAD

Med Archicad skapar vi 2D-ritningar, 3D-modeller och BIM-modeller. Vi ritar frÄn den tidigaste skissen till fÀrdiga bygghandlingar och snart kommer vi kunna styra till CNC-maskiner. Vi designar och projektera allt frÄn möbler och inredning till kontor, butiker, hotell, restauranger, skolor samt privata bostÀder. 

SÖDRA STUDION

Vi Àr 24st pÄ kontoret i nÀtverket Södra Studion som ligger vid medborgarplatsen i Stockholm. HÀr finns mycket kompetens och vi samarbetar ofta i olika typer av projekt. 
 
 

SMEDJAN KÖK & BAR

Vi har noggrant valt ut material och fÀrger för att skapa en inbjudande och minnesvÀrd atmosfÀr. Med specialritade möbler och anpassade lösningar kan vi hjÀlpa er att ta er restaurang till nÀsta nivÄ och skapa en unik upplevelse för era gÀster.

badrumsrenovering

Vi ville att badrummet skulle spegla resten av detta vackra hus hos Tommy och Karin Eriksson, sÄ vi valde blÄtt matt kakel som sattes i fiskbensmönster.  Vi uppfyllde kundens alla önskemÄl och fick fint betyg.

Tack Tommy och Karin!

Rosenqvist Fastigheter

Vi hÀlsar Rosenqvist Fastigheter hjÀrtligt vÀlkomna som ny kund hos oss! Vi kommer utföra hyresgÀstanpassningar, fÀrgsÀttning, inredning mm. Vi Àr sÄ glada och tacksamma!

Köksdesign

Vi designar ett nytt kök till en hÀrlig kund pÄ Ekerö. Denna gÄng har vi valt HTH kök pÄ Odenplan som samarbetspartner. 

The Cave

Ett helt nytt inredningskoncept till en restaurang som vi har skapat öppnar snart.

Triumph MC, Norge

Triumph MC i Bergen, Norge öppnar snart. Tack för fortsatt förtroende. Vi utför 3D visualiseringar, planlösningarna, bygghandlingarna till det nya inredningskonceptet. 

Badrumsdesign

Myréns nya badrum i Enskede. Vill du ocksÄ se hur ditt badrum kommer bli nÀr du anlitar oss? Vi projekterar och ritar allt i 3D Archicad och Twinmotion. Vi skapar miljöer som man lÀngtar till!

Ny planlösning

En idealisk plats för avkoppling, arbete och förvaring. Vi har designat den med omsorg och uppmÀrksamhet pÄ detaljer för att sÀkerstÀlla att den möter alla vÄra kunders behov och önskemÄl.

Totalrenovering av bostaden

Det hÀr Àr första 3D skisserna till Familjen Frölund i Nacka. En helt ny planlösning och placering av köket skapades. En 3:a blev en 4:a dessutom.  VÀlkommen till oss du med med din köksrenovering!

Köksdesign

Detta Àr en intelligent och sofistikerad design som kombinerar funktionalitet och estetik pÄ ett harmoniskt och elegant sÀtt.

Badrumsdesign

Till vÄr kund familjen Eriksson Àr detta ritat. Det underlÀttar att göra sina val med hjÀlp av en 3D-Visualisering och vÄrt sÀtt att arbeta.
Boka in en tid med oss inför er badrumsrenovering eller nyproduktion.

it's been 20 years

20 Är som verksam i Sverige.  Sedan april 2003 har vi levererat innovativ arkitektur och design till vÄra kunder.