badrumsrenovering

Vi ville att badrummet skulle spegla resten av detta vackra hus hos Tommy och Karin Eriksson, så vi valde blått matt kakel som sattes i fiskbensmönster. Det ger ett elegant uttryck och erbjuder en historisk charm. Dess distinkta mönster ger ett djup till badrummet och skapar en känsla av rymd.

Vi uppfyllde kundens alla önskemål och fick fint betyg.

Tack Tommy och Karin!

Triumph MC, Danmark

Nu ritar vi på nya butiksetableringar i Aalborg Danmark. 
Vi utför 3D visualiseringar, planlösningarna och bygghandlingarna till det nya inredningskonceptet. 

Triumph MC – For the ride! 

KONTORSINREDNING

Vi hälsar Arocell välkomna som ny kund och just nu skissar vi på deras nya inredningskoncept till hela kontoret om 425kvm. 

Arocell flyttar till närliggande nya lokaler i Bromma. Här ser ni lounge/fikahörna i matsalen med matchande uppsättning för flexplatser i allmänna ytor.

SMEDJAN KÖK & BAR

Vi har noggrant valt ut material och färger för att skapa en inbjudande och minnesvärd atmosfär. Med specialritade möbler och anpassade lösningar kan vi hjälpa er att ta er restaurang till nästa nivå och skapa en unik upplevelse för era gäster.

kontor
Rosenqvist Fastigheter

Vi hälsar Rosenqvist Fastigheter hjärtligt välkomna som ny kund hos oss! Vi kommer utföra hyresgästanpassningar, färgsättning, inredning mm. Vi är så glada och tacksamma!

triumph MC, Norge

Triumph MC i Bergen, Norge öppnar snart. Tack för fortsatt förtroende. Vi utför 3D visualiseringar, planlösningarna, bygghandlingarna till det nya inredningskonceptet. 

Badrumsdesign

Myréns nya badrum i Enskede. Vill du också se hur ditt badrum kommer bli när du anlitar oss? Vi projekterar och ritar allt i 3D Archicad och Twinmotion. Vi skapar miljöer som man längtar till!

the cave Linnégatan

Ett helt nytt inredningskoncept till en restaurang som vi har skapat öppnar snart.

Carolinne

Vi har en spännande nyhet att meddela – Carolinne är vår nya arkitekt och byggprojektör med specialisering inom BIM och erfarenhet av projekt inom olika områden. Med hennes kunskaper i Archicad och 3D-visualiseringar ser vi fram emot att se vad hon kan bidra med till vårt team. Välkommen, Carolinne!

Ny planlösning

En idealisk plats för avkoppling, arbete och förvaring. Vi har designat den med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att den möter alla våra kunders behov och önskemål.

Badrumsdesign

Till vår kund familjen Eriksson är detta ritat. Det underlättar att göra sina val med hjälp av en 3D-Visualisering och vårt sätt att arbeta.
Boka in en tid med oss inför er badrumsrenovering eller nyproduktion.

it's been 20 years

20 år som verksam i Sverige.  Sedan april 2003 har vi levererat innovativ arkitektur och design till våra kunder.

Köksdesign hos Gahne

Detta är en intelligent och sofistikerad design som kombinerar funktionalitet och estetik på ett harmoniskt och elegant sätt.

Köksdesign

Vi designar ett nytt kök till en härlig kund på Ekerö. Denna gång har vi valt HTH kök på Odenplan som samarbetspartner. 

Totalrenovering av bostaden

Det här är första 3D skisserna till Familjen Frölund i Nacka. En helt ny planlösning och placering av köket skapades. En 3:a blev en 4:a dessutom.  Välkommen till oss du med med din köksrenovering!